Erik Ekstrand tillträder som VD för Studieakademin Göteborg AB

Vi är vi otroligt glada att presentera Erik som Studieakademins första VD! Erik har nyss avslutat sin kandidat i Maskinteknik på Chalmers och arbetat på Studieakademin sedan i mars 2013 och har under sina 2,5 år undervisat flera elever, varit projektledare och lärare under våra intensivkurser, agerat ambassadör för Studieakademin och utöver rollen som privatlärare jobbade Erik under det senaste läsåret i vårt HR-team.

Vi är övertygade om att Erik med bravur kommer att leda Studieakademin framöver genom att såväl förvalta vårt starka varumärke som att hantera de utmaningar branschen står inför.

Härmed önskar vi Erik stort lycka till i sin roll och önskar er alla en fortsatt riktigt härlig sommar!

Förresten! Om du är intresserad av att börja jobba hos oss, eller anlita oss för undervisning, tveka inte att höra av dig till Erik för att veta lite mer. Du når honom enklast på erik@studieakademin-goteborg.se

//Marcus Jäxvik & Hannes Karlström