Studieakademin förvärvar Forty-Five Tutoring

I söndags tog vi på Studieakademin Göteborg AB över verksamheten för Forty-Five Tutoring. Bolaget grundades hösten 2013 och tillhandahåller tutoring och crash courses riktat mot internationella grundskole- och gymnasiestudenter, i synnerhet de som läser International Baccalaureate (IB). Vi har tidigare samarbetat med Forty-Five, som är ett spännande bolag med liknande värderingar som vi på Studieakademin har och ett grymt gäng dedikerade medarbetare.

Forty-Five kommer drivas som ett separat affärsområde och under eget varumärke och vi ser fram emot att förvalta vidare verksamheten samt hitta synergier med Studieakademin.

För närvarande har Forty-Five verksamhet i Malmö, Lund och Stockholm. Vi avser att snart expandera verksamheten till Göteborg. Är du en nuvarande eller f.d. IB-student som antingen är intresserad av ett spännande extrajobb, eller vill anlita oss för undervisning, hör då av dig till info@forty-five.se

Besök gärna Forty-Five på www.forty-five.se eller facebook.com/fortyfivetutoring